top of page

Milyen megoldásai vannak az Evergy-nek elektromos autó töltők telepítésére?

Az Evergy három különböző műszaki megoldást kínál az elektromos autó töltő telepítésre.

  • Egyéni telepítés

  • Telepítési csomag

  • Szolgáltatási ajánlat

Egyéni telepítés

Az igénylő saját órájára  vagy a közösségi órára csatlakozva kiépítjük a töltőt az adott lakó parkolóhelyéhez. Az egyéni telepítés műszaki és pénzügyi részleteiről bővebben lentebb olvashat. 

Telepítési csomag

A közös órára csatlakozva építjük ki a jelenlegi töltési igényeknek megfelelő számú töltőt az energiát a lehető leghatékonyabban elosztva. A telepítési csomag műszaki és pénzügyi részleteiről bővebben lentebb olvashat. 

Szolgáltatási ajánlat

A közös órára csatlakozva kiépítünk egy gerinchálózatot, és innen építjük ki a leágazásokat a parkolóhelyekre. A szolgáltatási ajánlat műszaki és pénzügyi részleteiről bővebben lentebb olvashat. 

Bizonytalan, hogy melyik megoldás lenne megfelelő az Ön számára?

Értékesítőink segítenek Önnek választani! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 204 92 66-os telefonszámon, vagy kérjen ingyenes konzultációt az alábbi form kitöltésével. 

Mit kell tudni a különböző elektromos autó töltő telepítési megoldásokról?

Egyéni telepítés

Egyéni telepítés

A jelenlegi töltési igényeknek megfelelő töltőt telepítünk a kívánt parkolóhelyekre. Szabad kapacitástól függően alkalmazunk energiamanedzsmentet, mely az optimális kihasználtságot teszi lehetővé.

Műszaki megoldás

A rendszerünkkel a felhasználó saját órájára vagy a közösségi órára csatlakozunk. A töltőnek kialakítunk egy kiselosztót, ami tartalmazza a biztosítékokat, fi relét, túlfeszültséglevezetőt, kábeleket, szükség esetén energiamenedzsmentet. Energiamenedzsment szükségessége a saját/közös órán lekötött teljesítménytől és a töltő teljesítményfelvételének nagyságától függ.​

Pénzügyi konstrukció

A töltőt, a telepítés díját és az energiát az adott felhasználó fizeti.

Ajánlott töltőink

Wallbox, Besen, MOON Charger, ABB

Elektromos autó töltő falra szerelve
Két azonos típusú elektromos autó töltő falra telepítve

Telepítési csomag

A jelenlegi töltési igényeket veszi figyelembe az energiát a lehető legoptimálisabban elosztva. A telepítést már az első igénytől vállaljuk, 3 és 6-os csomagokat nyújtunk. Fontos megjegyezni azonban, hogy mivel az órára való csatlakozás nem kizárólagos, nem garantált a közösségi óra kapacitásának optimális kihasználása hosszútávon.

Műszaki megoldás

Megosztott alelosztókat építünk ki, amelyben legalább három autó töltő üzemel energiamenedzsmenttel, hogy optimálisan kihasználják a helyet, valamint az óra kapacitását. Ez a megoldás lehetővé teszi a rendszer bővíthetőségét (korlátozottan), így ideális megoldást nyújt olyan esetekben ahol várható az elektromos autók számának növekedése.

Pénzügyi konstrukció

A töltőt, a telepítés díját és az energiát az adott felhasználó fizeti. Azok számára akik nem töltenek ez nem jelent plusz költséget. 

Telepítési csomag

Szolgáltatási ajánlat

Egy hosszútávú együttműködés lehetőségét kínálja az Evergy-vel. Ebben az esetben biztosítva van a maximális kapacitás kihasználása, bővítése, hogy a lehető legtöbb töltőt telepítsük a mélygarázsba, valamint lehetővé teszi a töltők folyamatos üzemeltetését és karbantartását.

Műszaki megoldás

Szolgáltatás esetén saját költségünkre módosítjuk a központi rendszert és hiteles almérővel csatlakozunk a társasházi közös órára. Ez a megoldás lehetővé teszi a rendszer bővíthetőségét hosszútávon is, így ideális megoldást nyújt olyan esetekben ahol várható az elektromos autók számának növekedése.

Pénzügyi konstrukció

A központi rendszer kiépítésének költségét cégünk átvállalja.

A töltőt, a telepítés és szolgáltatás díját az adott felhasználó fizeti. Az energia árát a felhasználó vagy a cég fizeti. Két finanszírozási lehetőséget kínálunk: egy összegben fizetés vagy havi díjas fizetés. Utóbbi ideális megoldás lehet azok számára akik kiadják parkolóhelyüket.

Ajánlott töltőink

ABB, Schneider

Elektromos autó töltő infrastruktúra
Szolgáltatási ajánlat

Töltőink

Moon Charger

7,4 kW, 11 kW

Besen

11 kW

Wallbox Pulsar Plus

7,4 kW, 11 kW

Wallbox Copper SB

22 kW

Moon ID. Connect Charger
Besen elektromos autó fali töltő
Wallbox Pulsar Plus töltő

Listaáron

Wallbox Copper SB fali töltő
bottom of page