top of page

Elektromos autó töltő telepítés

Egyéni telepítés

A jelenlegi töltési igényeknek megfelelő töltőt telepítünk a kívánt parkolóhelyekre. Szabad kapacitástól függően alkalmazunk energiamanedzsmentet, mely az optimális kihasználtságot teszi lehetővé.

A rendszer nem bővíthető. 

Műszaki megoldás

A rendszerünkkel a felhasználó saját órájára vagy a közösségi órára csatlakozunk. A töltőnek kialakítunk egy kiselosztót, ami tartalmazza a biztosítékokat, fi relét, túlfeszültséglevezetőt, kábeleket, szükség esetén energiamenedzsmentet. Energiamenedzsment szükségessége a saját/közös órán lekötött teljesítménytől és a töltő teljesítményfelvételének nagyságától függ.​

Pénzügyi konstrukció

A töltőt, a telepítés díját és az energiát az adott felhasználó fizeti.

Ajánlott töltőink

Wallbox, Besen

AdobeStock_430293131_edited.jpg
image_6483441.jpg

Telepítési csomag

A jelenlegi töltési igényeket veszi figyelembe az energiát a lehető legoptimálisabban elosztva. Ennek feltétele, hogy legalább 3 igény legyen autótöltésre. Fontos megjegyezni azonban, hogy mivel az órára való csatlakozás nem kizárólagos, nem garantált a közösségi óra kapacitásának optimális kihasználása hosszútávon.

Műszaki megoldás

Megosztott alelosztókat építünk ki, amelyben legalább három autó töltő üzemel energiamenedzsmenttel, hogy optimálisan kihasználják a helyet, valamint az óra kapacitását. Ez a megoldás lehetővé teszi a rendszer bővíthetőségét (korlátozottan), így ideális megoldást nyújt olyan esetekben ahol várható az elektromos autók számának növekedése.

Pénzügyi konstrukció

A töltőt, a telepítés díját és az energiát az adott felhasználó fizeti. Azok számára akik nem töltenek ez nem jelent plusz költséget. 

Szolgáltatási ajánlat

Egy hosszútávú együttműködés lehetőségét kínálja az Evergy-vel. Ebben az esetben biztosítva van a maximális kapacitás kihasználása, bővítése, hogy a lehető legtöbb töltőt telepítsük a mélygarázsba, valamint lehetővé teszi a töltők folyamatos üzemeltetését és karbantartását.

Műszaki megoldás

Szolgáltatás esetén saját költségünkre módosítjuk a központi rendszert és hiteles almérővel csatlakozunk a társasházi közös órára. Ez a megoldás lehetővé teszi a rendszer bővíthetőségét hosszútávon is, így ideális megoldást nyújt olyan esetekben ahol várható az elektromos autók számának növekedése.

Pénzügyi konstrukció

A központi rendszer kiépítésének költségét cégünk átvállalja.

A töltőt, a telepítés és szolgáltatás díját az adott felhasználó fizeti. Az energia árát a felhasználó vagy a cég fizeti. Két finanszírozási lehetőséget kínálunk: egy összegben fizetés vagy havi díjas fizetés. Utóbbi ideális megoldás lehet azok számára akik kiadják parkolóhelyüket.

Ajánlott töltőink

ABB, Schneider

shutterstock_1067064806_edited.jpg

Töltőink

Besen

11 kW

Wallbox Pulsar Plus

7,4 kW, 11 kW

wallbox_pulsar_plus_11kw_5_meter_type_2_black_plp1_0_2_3_9_002_52c0.png

Wallbox Copper SB

22 kW

Listaáron

bottom of page